QUI SOM


Hola !!!

Sóc Sergi Sánchez, titular de la Clínica Podològica a Sant Feliu de Codines i podòleg de l'Hospital Clínic de Barcelona. 

Vaig estudiar podologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (FUB-Manresa)  fent les pràctiques a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i a l'Hospital Mútua de Terrassa.

A partir d'aquí, la podologia es va convertir en més que una professió per mi, i vaig continua formant-me.

Vaig cursar el postgrau en Tècnica ortopèdica a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), dins de l’Institut de Ciències Neurològiques i Gerontològiques, formació que permet realitzar ortesis plantars (plantilles) amb una tècnica innovadora adaptada a nens, adults i esportistes.

Hem vaig especialitzar en peu diabètic i cirurgia, post graduant-me, al 2009 en Peu Diabètic i al 2013 en Cures i Principis Quirúrgics a la Universitat de Barcelona. 
Posteriorment vaig realitzar el Master Oficial en Cirurgia Podològica a l'Hospital Podològic de Bellvitge.

Actualment cursant estudis de doctorat a la Universitat de Barcelona.

He participat en diferents jornades i congressos a Barcelona, Manresa, Terrassa, Castelló, Bilbao i València. 
Sóc membre de l'Associació Espanyola de Cirurgia Podológica. 

He publicat artícles dins l'ambit de la medicina i la podologia en revistes nacionals i internacionals.

També he escrit un llibre anomenat "Guía rápida del peu diabético en consulta", un conjunt de recomenacions pel maneig y tractament del peu dels pacients diabètics, destinat als profecional de la salut que es dediquen a la salut d'aquest tipos de lesions.
Hola !

Sóc Judit Bernades, vaig estudiar podologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (FUB-Manresa) fent pràctiques a varies residències de la zona, a la Clínica Universitaria i a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

En acabar la carrera de podologia, el meu interès per formar-me va continua, així que vaig realitzar la residència clínica en podologia a l'Hospital Clínic de Barcelona.

Sempre he tingut molta curiositat per la cirurgia i vaig especialitzar-me en cirurgia unguial.

També he realitzat cursos de biomecànica de la marxa i la carrera.

La meva intenció és continuar creixent professionalment i seguir formant-me per a oferir el millor servei als pacients.