Avui poso, foto a foto, tot el procès d'adaptació als soports plantars (plantilles) que realitzem a la nostra consulta. 

En primer lloc, i després de fer l'exploració, on mirem el tipus de peu i la forma com camina el pacient, procedim a fer l'enmotllorat del peu.  

En aquest cas el motlle és realitza mitjançant espumes fenòliques, on el paciente posa el peu d'una forma determinada i controlada segons el que volguem conseguir. 


Un cop hem aconseguit tenir un motlle del peu, "retoquem" i/o modifiquem la seva forma.

Un cop hem aconseguit tenir la forma del peu, realitzarem l'enmotllorat d'aquest amb venes de guix (per aconseguir tenir un positiu del peu). 

Sobre aquets motlle de guix, és on adaptarem les plantilles. 

La adaptación de les plantilles soposa donar la forma als material que componen la plantilla, aquesta  és la forma que té el peu, més les modificaciones que hi hem realizat segons la patología del peu. I fianlment, ja tenis les plantilles (soports plantars) fetes !!!


Això, que vist d'aquesta manera sembla tan facil, realmente es un procès complicat, que es necesiten anys d'aprenentatge, i que no siempre dona els resoltats esperats, en algunes ocasions, aquestes plantilles s'han de modificar, per això, és imprescindible, fer un seguiment tan del pacient com de les seves plantilles. 


Agrair a la familia "I/ de J " per pasar-me les fotos i deixar que ho publiquès. Moltes gràcies !!!!